Direct naar de inhoud.

Drive-In bioscoop in Borgerswold

  • door:
  • op:
F: Stockfoto

VEENDAM – Op zaterdag 18 en zondag 19 september organiseert stichting Bogdike een drive-in bioscoop die in het teken staat van Rock & Roll. De drive-in bioscoop vindt plaats in het Borgerswold. De stichting organiseert dit, omdat het jaarlijkse Bog & Roll evenement op het museumplein dit jaar niet door kon gaan.

De musicalfilm Cadillac Records gaat over het platenlabel Chess Records. In de jaren vijftig was Chicago dé geboorteplek voor blues, R & B en soul. Artiesten als Muddy Waters, Etta James, Chuck Berry en Howlin’ Wolf namen er hun muziek op en kregen met regelmaat betaald in Cadillacs. De film is een prachtig tijdsbeeld met muziek van onder andere Beyoncé als de sensuele Etta James.

Voor aanvang van de film is er een inleiding door DJ Blue Flamingo, met muziek afkomstig uit zijn geweldige collectie 78 toeren platen. Het geluid wordt gevolgd via een FM kanaal in de eigen auto. Auto’s zonder radio kunnen gebruik maken van mobiele ontvangers die aanwezig zijn. Het meebrengen van consumpties is toegestaan. Tevens is er een toilet aanwezig.

De te verwachten eigenaars van Cadillac’s en andere oldtimers die de drive-in zullen bezoeken verzamelen zich op zaterdagmiddag 18 september op het Museumplein voor een toerrit. Ook hierbij is Blue Flamingo aanwezig om de start te muzikaal te omlijsten.

Uiteraard volgt de organisatie de regels uit het protocol met de dan geldende RIVM maatregelen zodat in alle scenario’s rondom de coronamaatregelen de film op een veilige manier kan worden bekeken vanuit de eigen auto. Bezoekers ontvangen het protocol bij de bevestigingsmail na reservering.

Reserveren is noodzakelijk en kan via email: info@bogdike.nl.
In de email dient te worden vermeld: naam, telefoonnummer, het kentekennummer van de auto en het aantal inzittenden (max. 4) waarmee men de film gaat bezoeken.

18 september – Museumplein Veendam
Start toerrit Cadillac’s en Oldtmers & Blue Flamingo Museumplein, aanvang ntb

18 & 19 september – Drive-in bioscoop, Borgerswold Experience, Bergweg 1, Veendam
Aanvang muzikale inleiding door Blue Flamingo: 19.30 uur
Aanvang film Cadillac Records: 20.30 uur (geen pauze)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal