Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ongeval Paterslaan in Gasselternijveenschemond

Foto: M. Dol – RTV1

REGIO – Twee auto’s zijn zaterdagochtend tegen elkaar gebotst aan de Paterslaan in Gasselternijveenschemond op de doorgaande weg naar Drouwenermond/Stadskanaal. De auto’s zijn hierbij zwaar beschadigd.

Rond tien uur werden politie en ambulance opgeroepen voor het ongeluk dat gebeurde op een driesprong. Ambulancepersoneel heeft de bestuurders nagekeken op verwondingen maar beiden hoefden niet niet mee naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.