Direct naar de inhoud.

‘Sterren Stralen’ actie Veendam gestart

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Rotary Veendam houdt ieder jaar de actie “Sterren Stralen” voor kinderen in de knel in regio Veendam. De actie voor het goede doel begint altijd met het ontsteken van de lampjes in de kerstboom voor Brouwhotel Parkzicht. En dat gebeurde donderdagavond door de voorzitters Frank Apotheker en Linda Wijnbergen die de de lichtjes van de kerstboom ontstaken.

Verkoop wijn

Helaas door de omstandigheden zoals die dit jaar zijn, hebben ze maar weinig acties voor het goede doel kunnen houden. Wel zijn ze gestart met een wijnverkoop, per doos van 6 flessen voor € 45.00, keuze uit Malbec, Chardonnay of een wijnpakket. En hun actie Sterren stralen is elk jaar weer goed voor een bedrag van ruim 10.000 euro.

Goede doel

“We hebben een aantal acties voor het goede doel vooruit geschoven naar het voorjaar. We gaan er vanuit dat er dan meer ruimte en mogelijkheden zijn om tal van activiteiten te laten plaatsvinden voor Kinderen in de Knel en zijn daar achter de schermen alvast mee bezig”, aldus woordvoerder Reinier van der Kooi namens de Rotary Veendam.

Toch wil Rotary Veendam hun traditie voortzetten en de lichtjes in de kerstboom symbolisch ontsteken. Daarbij spreken ze uit dat er ondanks deze donkere tijden hoop is op betere tijden. Tijden waarin ze weer gezamenlijk hun handen ineen kunnen slaan om kinderen die het minder hebben of instellingen waar nood is te ondersteunen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal