Direct naar de inhoud.

Modeketen C&A blijft toch gevestigd in het centrum van Veendam

  • door:
  • op:
F: ABC-complex

VEENDAM – Eerder dit jaar stond het pand van de C&A in het ABC-complex in Veendam nog in de verhuur bij een makelaarsbedrijf. Maar door de gewijzigde marktomstandigheden heeft het filiaal van de C&A in Veendam besloten om toch de deuren open te houden. De winkel blijft dus gevestigd in het huidige pand in het centrum van Veendam.

Volgens Kim Boomsma (Communicatie Afdeling C&A) worden er regelmatig op basis van prestaties en markttrends beslissingen genomen om relevant te kunnen blijven voor de klanten. C&A heeft in Groningen naast Veendam ook vestigingen in Stadskanaal, Hoogezand en Groningen.

Makelaar Wouter Dijkstra is trots dat ze de C&A in Veendam op deze locatie hebben kunnen houden. Het is goed voor het aanbod winkels en voor de inwoners van Veendam dat zo’n grote partij heeft besloten in Veendam te blijven.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal