Direct naar de inhoud.

Modeketen C&A blijft toch gevestigd in het centrum van Veendam

  • door:
  • op:
F: ABC-complex

VEENDAM – Eerder dit jaar stond het pand van de C&A in het ABC-complex in Veendam nog in de verhuur bij een makelaarsbedrijf. Maar door de gewijzigde marktomstandigheden heeft het filiaal van de C&A in Veendam besloten om toch de deuren open te houden. De winkel blijft dus gevestigd in het huidige pand in het centrum van Veendam.

Volgens Kim Boomsma (Communicatie Afdeling C&A) worden er regelmatig op basis van prestaties en markttrends beslissingen genomen om relevant te kunnen blijven voor de klanten. C&A heeft in Groningen naast Veendam ook vestigingen in Stadskanaal, Hoogezand en Groningen.

Makelaar Wouter Dijkstra is trots dat ze de C&A in Veendam op deze locatie hebben kunnen houden. Het is goed voor het aanbod winkels en voor de inwoners van Veendam dat zo’n grote partij heeft besloten in Veendam te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-