Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Update: FOX: Van discotheek naar tijdelijke vaccinatielocatie

STADSKANAAL – Uitgaanscentrum FOX in Stadskanaal wordt een vaccinatielocatie. Dat heeft de GGD vanmiddag gemeld. Zo gauw er vaccins beschikbaar en geleverd zijn, kunnen wij in deze plaatsen direct starten met vaccineren’’, aldus woordvoerster Hanneke Mensink van de GGD Groningen tegen de Nieuwsbode. Eigenaar Jeroen van Broekhoven is ook enthousiast. ‘Fox kan positief naar de toekomst kijken, mede door het tijdelijk fungeren als Vaccinatie locatie voor de GGD!’, aldus Van Broekhoven op zijn Facebookpagina. Het vaccineren zal media april/mei starten.

‘Ik ben blij dat ik nu toch een bron van inkomsten heb. Er zijn nu twee zalen bezet’, aldus de eigenaar van FOX. Het vaccineren gebeurt in een zaal. In een andere zaal zit een commerciële testlocatie. Deze commerciële tests worden al afgenomen sinds oktober vorig jaar.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

1 Reactie op “Update: FOX: Van discotheek naar tijdelijke vaccinatielocatie

  1. Hopelijk komt daar daar dan “het Nederlandse” Janssen vaccin.

    Zou ook mooi zijn, want vroeger was er ook schoenenzaak die Janssen heette en die verkocht altijd wel goede schoenen dacht ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.