Direct naar de inhoud.

Voedselbank Veendam krijgt gratis energie door coronacrisis

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 22 okt 2021
  • tags:

VEENDAM – Een cadeautje voor Voedselbank Veendam. Deze week ontving de organisatie meer dan 400 flesjes AA-Drink van het sportcafé in Indoorcentrum Veendam.

Vader Fred en zoon Rob van Loenen van het Indoorcentrum leverden een volle bus met de energydrink-flesjes af bij de voedselbank. De donatie was zeer welkom bij Voedselbank Veendam. Gebruikers van de voedselbank krijgen niet zo vaak dit soort traktaties in hun voedselpakket.

De versoepelingen komen net te laat aan voor de Van Loenens. Rob: ”Normaal -in een jaar zonder corona- gaan we in juni dicht om de boel te onderhouden en gaan we een aantal weken later weer open. Tja, de drankjes zouden dan niet meer verkoopbaar zijn. Daarom hebben we besloten de voorraad aan de voedselbank te schenken. We zijn blij dat we er veel mensen blij mee kunnen maken. Zo buig je iets negatiefs om in iets positiefs.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-