Direct naar de inhoud.

Spekdikken in juli; Onstwedder Gaarv’n bakt ze weer

  • door:
  • op:

Onstwedder Gaarv’n bakt in juli spekdikken. Iedereen kan deze van 28 juni tot en met 3 juli bestellen. Afhalen van de bestelde spekdikken kan op donderdag 15 juli coronaproof. 

F: Jan Johan ten Have

Sinds de corona-uitbraak liggen de activiteiten van Onstwedder Gaarv’n grotendeels stil. Zo kan ook het jaarlijkse Oogstfeest dit jaar helaas wederom niet doorgaan Wel bakt de oude-ambachtenorganisatie af en toe heerlijke spekdikken. Deze worden op bestelling verkocht. Op donderdag 15 juli kan iedereen deze coronaproof komen halen. Op deze manier wil de stichting met name de binding met vrijwilligers en inwoners van de regio in stand houden.

Bestellen van spekdikken
Iedereen kan de spekdikken online bestellen. Dit kan tot en met 3 juli online via het bestelformulier op www.onstweddergaarvn.nl/bestelformulier. Lukt dat niet, dan is telefonisch doorgeven van de bestelling ook mogelijk bij Martje Everts via T 06-12472569 of bij Mik Wubs via T (0599) 331590.

Afhalen van spekdikken
Afhalen van de bestellingen kan alleen op donderdag 15 juli bij de Ambachtshoeve aan de Wessinghuizerweg 4c in Onstwedde, tegen contante betaling. In verband met de geldende coronamaatregelen gebeurt het afhalen verspreid in groepen. Let op: het is niet mogelijk om van groep te veranderen! Bij het afhalen hanteert Onstwedder Gaarv’n vier tijdgroepen, afhankelijk van de beginletter van de achternaam van de besteller: groep 1: A-F, 8.30-11.00 uur; groep 2: G-L, 11.00-13.30 uur;  groep 3: M-R, 13.30-16.00 uur; groep 4: S-Z, 16.00-18.30 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal