Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bezienswaardigheden Boomkroonpad Drouwen bereiken hoogtepunt

Zomerwandeling Boomkroonpad Drouwen.

DROUWEN – Juli nadert. De bezienswaardigheden van het Boomkroonpad in Drouwen bereiken hun hoogtepunt. Voor Staatsbosbeheer is dit reden om extra wandelingen  met een natuurgids op touw te zetten.

Flora en fauna van de Boswachterij Gieten-Borger bieden in deze tijd van de zomer meer verscheidenheid dan in de rest van het jaar. De bladeren aan de bomen hebben tal van kleuren groen. Op de gigantische mierenhopen van de rode bosmier is volop leven te aanschouwen en insecten en vlinders zijn talrijk te bewonderen. De gids wijst op dingen die een ‘normaal mens’ niet zelf hebben. De tocht is volgens Staatsbosbeheer geschikt voor jong en oud.

Meer info

De wandelingen, telkens op zondag, vinden plaats op 4, 11, 18 & 25 juli. De wandelingen starten om 13.30 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. Voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.