Direct naar de inhoud.

Secret Forest en FOX krijgen samen meer dan twee ton subsidie van gemeente

  • door:
  • op:

Het Secret Forest Festival en Fox Nightlife krijgen gezamenlijk meer dan twee ton subsidie van de gemeente Stadskanaal. Dat blijkt uit de besluitenlijst van B&W. Het festival en de nachtclub krijgen dit geld in verband met de coronacrisis.

Het Secret Forest festival krijgt voor 2020 een subsidie van 30.000 euro en voor 2021 van 38.500 euro. FOX Nightlife krijgt voor 2020 een bedrag van maar liefs 100.000 euro. Daarnaast krijgt de nachtclub voor 2021 een subsidie van 49.000 euro. In totaal komt dit neer op een bedrag van 217.500 euro. Het geld komt voort uit een landelijke subsidie waar iedere culturele instellingen een beroep op kon doen via haar gemeente.

Het Secret Forest Festival en FOX Nightlife zijn niet de enige die subsidie krijgen van de gemeente. Stichting Promotie Westerwolde krijgt namelijk ook een subsidie.  Zij krijgen voor 2021 een subsidie van 27.000 euro.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal