Direct naar de inhoud.

Easytoys: ‘Wordt er niet dagelijks gemasturbeerd, dan toch zeker 2 of 3 keer per week’

  • door:
  • op:
F: Pixabay

Easytoys heeft het masturbatiegedrag van Nederlanders onderzocht. Aan de hand van een grootschalig onderzoek onder de klanten van de erotische webshop in Veendam. Het bedrijf heeft zo een duidelijk beeld gekregen van het welzijn met betrekking tot zelfliefde en het gebruik van seksspeeltjes.

Naast het inzichtelijk maken voor het bedrijf zelf, was het ook een doel om het thema zelfliefde op een ludieke manier bespreekbaar te maken. ‘De kracht van een regelmatige solo-sessie wordt naar onze mening flink onderschat. Het is niet alleen fijn en (ont)spannend, maar ook z├│ gezond en een ware toevoeging aan je zelfvertrouwen en seksleven’, aldus de erotische webshop.

De vrouwelijke inwoners van de provincie Drenthe grijpt het liefst vier tot vijf keer per week hun ‘volwassen speelgoed’ uit het nachtkastje, blijkt uit het onderzoek. Tachtig procent van de mannelijke inwoners van de provincie gebruiken nooit speelgoed tijdens het bevredigen van zichzelf.

20% Van de Groningse mannen neemt wekelijks een moment voor zichzelf en 15% doet dit zes tot zeven keer per week. Dat meldt het onderzoek van Easytoys. Ruim 65% van de Groningse mannen houdt het gevoel op gang met de hand. Iets minder dan de helft van de vrouwen pakt toch liever het speelgoed erbij, soms zelfs meerdere keren per dag.

F: Easytoys

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal