Direct naar de inhoud.

Schuur brandt op aan Gieterstraat in Gassselte

  • door:
  • op:
Een van de bewoners probeert het vuur met een tuinslang te blussen. Foto: Persbureau Drenthe

GASSELTE – Bij een brand aan de Gieterstraat in Gasselte  is zondagavond een schuur verwoest. Een voorbijrijdende automobiliste op de weg tussen Gasselte en Gieten merkte de brand op, waarschuwde de bewoners  van het perceel en belde het alarmnummer.

De bewoners hebben nog gepoogd het vuur te blussen met een tuinslang, maar dat haalde weinig uit omdat de schuur al volledig in brand stond. De brandweer van Gieten ging de vlammen te lijf en kreeg daarbij assistentie van een tankwagen van de brandweer van Borger. De schuur werd volledig verwoest.

Hoe het vuur is ontstaan is nog niet bekend. Bij de brand raakte niemand gewond.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal