Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vervallen boerderij in Odoorn maakt plaats voor zorgcentrum

F: RTV Drenthe

ODOORN – De bouwvallige boerderij aan de noordelijke helft van de Hoofdstraat in Odoorn maakt plaats voor een woonzorgcentrum met dagbesteding. Plaatselijk ondernemer Jacques Wouda neemt de nieuwbouw voor zijn rekening.

Gezondheidscentrum Exloo

Wouda heeft inmiddels ook de plannen voor de bouw van een gezondheidscentrum in het centrum van Exloo. De locatie van de beoogde nieuwbouw bevindt zich nabij de voormalige Rabobank en de huisartsenpraktijk Exloo-Valthe langs de Zuiderhoofdstraat. Volgens Wouda gaat het om een kleinschalig gebouw met ruimte voor een fysiotherapeut, buurtzorg en een derde partij, zoals een diëtist of verloskundige.

Het is de bedoeling dat het pand wordt ontsloten via de oprit van de huisartsenpraktijk, die hiervoor verbreed wordt. De Oringer ondernemer kan nog niets zeggen over de start van de bouw. “Ik wil me eerst concentreren op de bouw van het zorgcomplex in Odoorn.”

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.