Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gedichtenwedstrijd vanwege 100-jarig bestaan Soroptimisten

Foto: Soroptimistenclub

REGIO — De Soroptimistclub De Veenkoloniën en het Schrijverscafé Stadskanaal organiseren samen een gedichtenwedstrijd vanwege het 100-jarig bestaan van Soroptimist International. Daarnaast hebben de landelijke clubs samen met de clubs van Suriname en Curaçao het project 100XTrees4life gestart. 

Met dit project ondersteunen de Soroptimisten vrouwen en meisjes bij hun persoonlijke, maatschappelijke en sociale ontwikkeling. Om hun missie kracht bij te zetten plant de Soroptimistenclub de Veenkoloniën in november symbolisch een boom op een centrale plek in de Veenkoloniën.

De boom wordt vergezeld door een inspirerend gedicht, waarin de doelstelling van het Soroptimisme wordt verwoord en de symboliek beschreven. Het gedicht van maximaal 8 regels wordt op een plaquette bij de boom geplaatst. Het gedicht moet voor 15 september ingestuurd worden. Kijk voor meer informatie op de website van de Soroptimistclub.

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.