Direct naar de inhoud.

Populaire centrumkat Dexter al weken vermist

  • door:
  • op:
Centrumkat Dexter. F: Eigen foto

STADSKANAAL – Centrumkat Dexter is al jaren geliefd in het centrum van Stadskanaal van jong tot oud. Zo geliefd zelfs dat hij zijn eigen Facebookpagina heeft gekregen. Maar de afgelopen weken was Dexter niet meer te vinden op het Menistenplein, wat zijn hangplek is.

Baasje Rolinda vraagt op 1 november of iemand Dexter heeft gezien. ‘Wij krijgen net een berichtje van 1 van Dexter zijn vaste plekjes dat hij daar al een poosje niet gezien is. Nu is hier op zijn pagina ook al een paar keer naar hem gevraagd en niemand die iets weet. Ik vind het maar vreemd.’

Rolinda maakte zich ongerust en werd er toen al verdrietig van, omdat ze niet wist waar de kat was. ‘Het doet me dan ook verdriet als ik niet weet waar hij is’ eindigt ze haar bericht op Facebook op 1 november.

Gisteren plaatste Rolinda opnieuw een bericht op de pagina van de populaire kat. Hij is nog steeds niet gevonden. ‘Hij kan niet van de aardbodem verdwenen zijn.’ De eigenaar vermoedt dat iemand de kat in huis heeft genomen en wilt graag in contact komen met diegene. ‘Niet alleen wij zijn ongerust over hem maar er zijn vast veel met ons’ besluit ze haar bericht op Facebook.

Als je Dexter gevonden hebt, kun je contact opnemen met Rolinda via Facebook.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal