Direct naar de inhoud.

Coronabesmettingen in Stadskanaal verdrievoudigd, ook Borger-Odoorn stijgt

  • door:
  • op:
F: Freepik

REGIO – In de gemeente Stadskanaal zijn de coronacijfers verdrievoudigd. In de gemeente Veendam dalen de cijfers iets en de gemeente Borger-Odoorn stijgt een klein beetje. Dat blijkt uit de cijfers van de afgelopen 24 uur van het RIVM.

In Veendam waren er vandaag 25 nieuwe positieve tests afgenomen. Dat zijn twee minder dan gisteren en zes meer dan het weekgemiddelde. Dat weekgemiddelde staat op negentien. Daarnaast waren er geen nieuwe ziekenhuisopnames onder de inwoners van de gemeente Veendam. Ook zijn er geen nieuwe sterftegevallen in de Parkstadgemeente.

In de gemeente Stadskanaal waren vandaag 34 positief getest mensen. Dat is bijna een verdrievoudiging van het aantal positieve testen die gisteren zijn afgenomen. Gisteren werden er twaalf positieve tests gemeld. Het aantal positieve tests van vandaag ligt boven het weekgemiddelde van 23. Er zijn in de gemeente geen nieuwe ziekenhuisopnames gemeld. Ook zijn er geen nieuwe sterftegevallen bekend.

In de gemeente Borger-Odoorn zijn 23 positieve tests gemeld. dat zijn er vijf meer dan gisteren en vier meer dan het weekgemiddelde. Er zijn geen nieuwe sterfte- en ziekenhuismeldingen gedaan.

De storing van de afgelopen dagen is nog niet geheel opgelost. Daardoor bevatten de cijfers van vandaag nameldingen, zodat het aantal meldingen hoger uitvalt. Dat zal ook in de komende dagen het geval zijn zo laat het RIVM weten.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal