Direct naar de inhoud.

Lokaal Betrokken Stadskanaal zet 13 kandidaten klaar voor verkiezingen

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Lokaal Betrokken Stadskanaal heeft dertien kandidaten klaar staan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Lijstaanvoerder is Jur Mellies. Nummer twee op de lijst is Harma Zwiers-Manning, de voorzitter van de partij. 

Met Mellies wordt de partij nu met een zetel vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Tijdens de vorige verkiezingen in 2018 bijna twee zetels te scoren. Dat lukte net niet. Mellies: ”We zijn gegroeid als partij. We hebben onze organisatie geprofessionaliseerd en hebben nieuwe leden mogen verwelkomen. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in kennisontwikkeling.”

Kijk voor meer info op de site van Lokaal Betrokken Stadskanaal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal