Direct naar de inhoud.

VVD Oost-Groningen maakt kandidatenlijsten bekend: ‘We verwachten uitgebreide steun’

  • door:
  • op:
Hans Klopstra (L) en Bert Wierenga (R) zijn de VVD lijsttrekkers in Stadskanaal en Veendam | Foto’s: Gemeente Stadskanaal & Veendam

STADSKANAAL – VVD Oost-Groningen heeft tijdens de ledenvergadering van 24 november de vijf defintieve kandidatenlijsten bekend gemaakt voor de gemeenten Stadskanaal, Veendam, Pekela, Westerwolde en Oldambt. Lijsttrekker in de gemeente Veendam wordt wethouder Bert Wierenga. In Stadskanaal is fractievoorzitter Hans Klopstra de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. 

Het bestuur van VVD Oost-Groningen zegt alle vertrouwen te hebben in de kandidaten. ‘Wij verwachten te kunnen rekenen op een uitgebreide steun van de kiezers in ons netwerk.’

Jong en oud

‘De kandidaten die nu op de lijsten voorkomen zijn gedeeltelijk nieuw maar er zijn er ook bij die reeds jaren als raadslid en/of wethouder het beleid mede bepalen in onze gemeenten’, aldus het bestuur. Zo staat in Stadskanaal wethouder Borgesius op nummer zeven en de 22-jarige Marnix Kuper op nummer drie.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal