Direct naar de inhoud.

Verkiezing Veendammer van het jaar 2021 van start

  • door:
  • op:

VEENDAM – In de gemeente Veendam wordt voor de veertiende keer de verkiezing van de Veendammer van het Jaar gehouden. Tot en met 31 december kunnen personen, clubs of andere organisaties worden aangemeld. 

De organisatie van de verkiezing, de afdeling Communicatie van de gemeente Veendam is op zoek naar kandidaten of organisaties die in het jaar 2021 een positieve bijdrage aan de gemeenschap. Personen moeten in Veendam zijn geboren of wonen, ze moeten een goede reputaties hebben en ze moet op de een of andere manier positief zijn opgevallen. Voor clubs en organisaties geldt dat ze in de gemeente gevestigd moeten zijn en -uiteraard- een positieve bijdrage hebben geleverd.

Het gaat om de Veendammer(s), die een positieve bijdrage aan Veendam geleverd heeft/hebben. De potentiële ‘Veendammer van het Jaar 2021’ moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De kandidaat, club, groep of organisatie:

Voordrachten voorzien van een duidelijke motivatie kunnen tot en met 31 december worden gemaild naar communicatie@veendam.nl.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal