Direct naar de inhoud.

Coronabesmettingen nemen toe in Borger-Odoorn, Knoalster overleden

  • door:
  • op:

REGIO – In de gemeente Borger-Odoorn zijn de laatste 24 uur fors meer nieuwe besmettingen met het coronavirus geconstateerd. In Stadskanaal is een persoon overleden aan het virus. Dit meldt het RIVM. In de regio waren in totaal 61 nieuwe besmettingen dat zijn er evenveel als gisteren. 

In Borger-Odoorn werden er gisteren nog 15 nieuwe besmettingen geconstateerd. Dat zijn er vandaag maar liefst 22. Veendam daarentegen zag een daling van het aantal besmettingen. Hier werden er 13 nieuwe besmettingen geconstateerd met Covid-19 tegenover 20 gisteren.

In Stadskanaal waren er evenveel besmettingen als gisteren, namelijk 26. Wel is er een overlijdensgeval in de gemeente. In totaal zijn er sinds het begin van de pandemie 22 mensen uit de gemeente Stadskanaal overleden aan het virus. In de drie gemeentes werden er geen nieuwe ziekenhuisopnames geregistreerd.

Landelijk

Landelijk meldt het RIVM 18.017 nieuwe besmettingen, 3.036 minder dan maandag. 262 mensen werden opgenomen in een ziekenhuis, waarvan 51 op een IC. Bij het RIVM werden landelijk 68 overlijdens gemeld door corona. Dat waren er maandag 34.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal