Direct naar de inhoud.

RTV1 stopt met samenwerking RTV Borger-Odoorn

  • door:
  • op:
De tv studio van RTV1 © Eigen foto

RTV1 – De lokale omroeporganisaties RTV1 en RTV Borger-Odoorn hebben de onderlinge samenwerking beëindigd. De besturen van beide omroepen kwamen donderdag bijeen om een streep te zetten door een eerder voorgenomen fusie. Die had het komende jaar moeten plaatsvinden. 

Oorzaak van het uiteengaan zijn een verschil in inzicht hoe de omroep geleid moet worden en cultuurverschillen tussen beide omroepen. De verschillen in inzicht en cultuur zijn de gedurende de samenwerkingsperiode niet goed verenigbaar gebleken.

De besturen hebben gezamenlijk besloten ieder hun eigen weg te gaan. Voor de lezer, kijker en luisteraar van RTV1 verandert er niks.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal