Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuw bestuur en nieuwe tenues voor SV Veendam Atletiek

De nieuwe kledinglijn van de sportvereniging. Foto: SV Veendam Atletiek

VEENDAM  – SV Veendam Atletiek heeft sinds nieuwjaarsdag een nieuw bestuur. Slechts een bestuurslid van de oude garde gaat over naar de nieuwe clubleiding: Henk Bik. Voor de overige bestuursleden zijn allemaal opvolgers gevonden. 

Vertrekkend voorzitter is Janneke Kraan. Zij wordt opgevolgd door Jantje Korthuis. Annewil Schreuder wordt vice-voorzitter. De vertrekkende penningmeester Annemarie Wierenga maakt plaats voor Martin Niezen. Secretaris Niesje Munneke krijgt een opvolger in Esther Wiechtertjes. Loes Smid is de nieuwe voorzitter TC. Haar voorganger was Kirsten Vegt. Marielle van der Veer vetrekt als bestuurslid en wordt opgevolgd door Hve Jin van Dorssen en Steffie Menzinga. De nieuwe bestuursleden trainen of geven trainging bij SV Veendam. Atletiek. De vereniging wordt nu in alle geledingen vertregenwoordigd in het nieuwe bestuur.

Nieuwe clubkleding

Ook heeft SV Veendam Atletiek sinds deze maand een nieuwe clubkledinglijn, in de vertrouwde clubkleuren met clublogo. De nieuwe kleding sluit beter aan bij de huidige wensen van de leden. Met de nieuwe kledinglijn hoopt de vereniging meer eenheid uit te stralen tijdens wedstrijden en verenigingsactiviteiten en de naamsbekendheid te vergroten.

Meer info over de vereniging: http://www.svveendamatletiek.nl/ of facebook.com/svveendamatletiek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.