Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie vindt gestolen waar bij inbraakverdachte

Archieffoto: M. Dol – RTV1

BORGER – De politie heeft vrijdagochtend een man aangehouden die er van wordt verdacht in de nacht van donderdag op vrijdag in Borger verschillende inbraken te hebben gepleegd. De man had meerdere goederen in zijn bezit die van diefstal afkomstig bleken te zijn. 

Een aantal voorwerpen zou voor de slachtoffers goed herkenbaar moeten zijn. Zo had de man een zilveren hanger in zijn bezit met daarin de inscriptie ‘Bram’. Verder vond de politie een gouden trouwring met de inscriptie ‘Dineke’. De politie is op zoek naar de eigenaren van deze en andere spullen. Wie informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen via het algemene nummer 0900-8844.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.