Direct naar de inhoud.

Politie vindt gestolen waar bij inbraakverdachte

  • door:
  • op:
Archieffoto: M. Dol – RTV1

BORGER – De politie heeft vrijdagochtend een man aangehouden die er van wordt verdacht in de nacht van donderdag op vrijdag in Borger verschillende inbraken te hebben gepleegd. De man had meerdere goederen in zijn bezit die van diefstal afkomstig bleken te zijn. 

Een aantal voorwerpen zou voor de slachtoffers goed herkenbaar moeten zijn. Zo had de man een zilveren hanger in zijn bezit met daarin de inscriptie ‘Bram’. Verder vond de politie een gouden trouwring met de inscriptie ‘Dineke’. De politie is op zoek naar de eigenaren van deze en andere spullen. Wie informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen via het algemene nummer 0900-8844.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal