Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pretletters april 2022, aflevering 125

RTV1- Wat te doen met Oekraïense vluchtelingen met een oogaandoening. Directeur Luuk-Jan Boon van de Oogvereniging vertelt over de hulp die zij verlenen met een onlangs uit Oekraïne gevluchte oogarts.

In de podcast Voiceover in Zicht is veel informatie te beluisteren over het gebruik van computers en mobieltjes voor minderzienden. Met Mathias Vermincksel praten we over zijn podcast. Mathias werd vijf jaar geleden plotseling blind door een methanol vergiftiging.

We praten over de teloorgang van het CDA met Holke Flapper, actief lid van CDA senioren. Hoe haalt het CDA het zich in het hoofd in te stemmen met een ontkoppeling van de AOW met het minimum loon. Het is een kwestie van fatsoen de AOW op peil te houden.

Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht                                                                  Uitzending woensdag 6 april 21 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.