Direct naar de inhoud.

Bogdike’s Rock & Magic zorgt voor boordevol programma in centrum Veendam op 5 mei

  • door:
  • op:
Museumplein Veendam
F: Google Streetview

VEENDAM – Op donderdag 5 mei gebeurt er iets bijzonders in Veendam. Tijdens het Bogdike Rock en Magic festival zullen er verschillende activiteiten plaats vinden in het centrum van de Parkstad. ‘Al jaren wordt er geroepen dat er op bevrijdingsdag nooit iets te doen is in Veendam, maar daar komt nu verandering in!’, aldus de organisatie.

Op het museumplein zullen er vanaf 13.30 uur bands optreden en het centrum is een half uur eerder al gevuld met allerlei activiteiten met het thema “magie en sprookjes”. ‘Er lopen allerlei sprookjesfiguren rond door het centrum en zijn er korte voorstellingen van goochelaar Jan en Hilbert Geerling.’

Daarnaast zullen ook Theater Straal man en Vriesman’s Willy Wonka act aanwezig zijn in het centrum. Ook is Jacqueline aanwezig in het centrum. Met haar kunnen de kinderen ballonfiguren vouwen. Als laatste is acrobaat Jos Tipker ook aanwezig. ‘Jos zal het publiek verbazen met zijn acts.’

Het Veenlustplein in Veendam wordt omgetoverd tot een Oud-Hollands-spelletjesplein. Er worden ijsjes uitgedeeld en Summerfun houdt een Oempa Loempa speurtocht. Kinderen met lang haar kunnen gratis hun haar laten invlechten bij Sandra’s Hairstudio.

Vanaf het podium op het Museumplein wordt om 13.30 uur het spits afgebeten door de Little Cash band met Krzysztof Groen. Verder bestaat het middagprogramma uit een optreden van The Happy Tunes met o.a. Gina de Boer en Mama Maffia met frontman Peter Bloem. Daarna zullen de muziekschoolbands The Classic District en Ladies Only (behalve Robbert op drums) optreden op het grote podium. Vervolgens vanaf 19.30 uur speelt de band The Outtakes een uur en de afsluiter van dit festival komt van de band Hot Me met o.a. Everhard Sprik.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal