Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winnaar Klap tot Klaploop doet mee aan EK in München

Tom Hendrikse komt als eerste over de streep F: Marc Dol/RTV1

REGIO – De winnaar van de dertigste editie van de Klap tot Klaploop, Tom Hindrikse uit Assen, mag zich komende zomer laten zien op het EK Atletiek in München. De Atletiekunie maakte gisteren bekend dat hij is geselecteerd voor het EK Marathon.

Bij de vorige editie van de Klap tot Klaploop in 2019 werd Hendrikse tweede na de Keniaan Ezra Kering. Die deed afgelopen jaar niet mee. RTV1 zond de loop van Musselkanaal naar Stadskanaal live uit. Je kunt de uitzending terugkijken via het YouTube-kanaal van de omroep.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.