Direct naar de inhoud.

Bomen, borden en bushokje in Stadskanaal besmeurt met leuzen en hakenkruizen

  • door:
  • op:
Een bushokje aan de Lange Raai besmeurt met verf | © Wijkbelang Maarsveld

STADSKANAAL – Bewoners van de wijk Maarsveld in Stadskanaal keken vanmorgen verbaasd op. Verschillende bomen, verkeersborden en een bushokje aan de Lange Raai en Maarsbroek zijn besmeurd. Met verf zijn verschillende leuzen zoals ‘Fuck Rutte’, andere scheldwoorden en hakenkruizen langs de weg geklad. 

‘Deze actie levert veel schade op en is vreselijk onnodig’, zo schrijft Wijkbelang Maarsveld op Facebook. De politie is inmiddels op de hoogte van het vandalisme en heeft een onderzoek gestart, laat een woordvoerder weten aan DvhN. 

Ook bomen moesten het ontgelden in Maarsveld | © Wijkbelang Maarsveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-