Direct naar de inhoud.

De Feestcommissie lanceerde nieuw nummer op Mega Piraten Festijn

  • door:
  • op:
Devin de Jonge (voor) en Jesse Winter (achter) tijdens het lanceren van hun nummer op het Mega Piraten Festijn. F: Rutger Breider/RTV1

BORGER – Het DJ-duo De Feestcommissie heeft afgelopen zaterdagavond hun nieuwe nummer gelanceerd op het Mega Piraten Festijn. Devin de Jonge en Jesse Winter hebben in een volle Happy Høken Tent het nummer “Piraten van het lage land” laten horen.

‘Een groot gekkenhuis’, zo reageerde De Jonge als ze net van het podium aflopen in het Borgerse land. ‘Wij hebben even ons nieuwe nummer mogen lanceren tijdens het Mega Piraten Festijn in Borger. Wij hebben al veel goede berichten over het lied gehoord van de grote jongens in de muziekwereld.’

Het DJ-duo stond voor het eerst op het terrein als artiest, ondanks er nog niet veel eigen nummers uit zijn. ‘Dat is wel een risico inderdaad, maar blijkbaar was het vertrouwen er van de organisatie. We hebben ze vooraf het nummer gestuurd en zij waren erg enthousiast!’

Naast een nieuw nummer is er nog een primeur wat de jongens hadden. Er is namelijk een nieuw genre geboren; Piraten Hardstyle. ‘De piratenhits gaan wij vernieuwen’, zegt een opgeluchte Winter. ‘We gaan de bekende piratenhits verhardstylen.’ Of het een groot succes gaat worden weet het duo nog niet, maar aan het enthousiasme zal het niet liggen.

Vanaf 20 mei is het lied “Piraten der lage landen” overal te beluisteren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal