Direct naar de inhoud.

Orgelspeler van Nederland Zingt te horen in Onstwedde

  • door:
  • op:
Martin Mans tijdens een van zijn concerten. F: Facebook Martin Mans

ONSTWEDDE – Op Zaterdagavond 4 juni zal Martin Mans een orgelconcert geven in de Nicolaaskerk, bekend van de Juffertoren. Het thema van het concert zal Pinksteren zijn. Naast Pinksterliederen zullen er ook populaire klassiekers ten gehore worden gebracht.

Naast Mans zal er nog een bekend gezicht van Nederland Zingt te zien zijn, namelijk de uit Musselkanaal afkomstige Lieneke van Eijkelenburg. Zij zal twee liederen ten gehore brengen.

Naast het spelen in het tv programma Nederland Zingt, tourt Mans ook de hele wereld over. Zo speelde hij in Australiƫ, Canada, Zuid-Afrika, Amerika en vele Europese landen. Daarnaast is hij ook dirigent van bijvoorbeeld de Urker Mans Formatie. Met deze laatste formatie tourt hij deze zomer door Nederland.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal