Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mondenweg voor een maand afgesloten wegens onderhoud

De rotonde in Nieuw-Buinen is als eerste aan de beurt om opgeknapt te worden F: Rutger Breider/RTV1

REGIO – De N379, ook wel bekend als de Mondenweg, is van dinsdag 7 juni tot en met 15 juli afgesloten. Het verkeer tussen Nieuw-Buinen en Valthermond moet vanaf dan omrijden via andere wegen. De vier rotondes op de weg krijgen nieuw asfalt. Ook de bijbehorende fietsoversteken worden in een nieuw jasje gestoken.

De werkzaamheden beginnen bij de rotonde in Nieuw-Buinen, waarna de werkzaamheden verplaatsen naar het volgende dorp, namelijk Eerste Exloërmond. Daarna volgen de rotondes in Tweede Exloërmond en Valthermond. Aan elke rotonde wordt ongeveer tien dagen aan gewerkt.

Het verkeer die de Mondenweg normaliter gebruikt, zal een omleiding moeten volgen via de N366 (achter Stadskanaal langs) en de N374 (tussen Borger en Stadskanaal). Ook is er een omleiding voor inwoners die in het dorp willen blijven, Zij worden omgeleid via de plattelandswegen bij het dorp.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.