Direct naar de inhoud.

29e editie Snikkeweek groot succes: ‘Op naar volgend jaar!’

  • door:
  • op:
Een van de deelnemers aan de Knoalparade tijdens de Snikkeweek F: Hielke Bosch/RTV1

MUSSELKANAAL – Musselkanaal bruiste afgelopen week van de evenementen, want de Snikkeweek was weer in volle gang. Traditioneel ging dat de woensdag voor Hemelvaart van start met de opening door de burgemeester van Stadskanaal en voorzitter Jan Nieboer. Ook dit jaar waren er evenementen van woensdag tot en met zondag.

We spreken voorzitter Jan Nieboer bij het Stadskanaal; het kanaal dat groots betrokken is bij alle evenementen van de Snikkeweek. ‘We zijn heel erg tevreden over het verloop van deze Snikkeweek. We hebben twee jaar op deze editie moeten wachten en we hebben veel programmaonderdelen op een succesvolle manier zien verlopen.’

(Tekst gaat verder onder foto)

Voorzitter Jan Nieboer aan het Stadskanaal, het toneel van de Snikkeweek. F: Rutger Breider/RTV1

Knoalparade

Zaterdagmiddag was een van de laatste activiteiten van de feestweek. De knoalparade of de Pieremachochel was speciaal voor de kinderen in Musselkanaal georganiseerd. Zij mochten allemaal hun eigen boot maken en daarmee door het kanaal varen. Twaalf bootjes voeren zaterdagmiddag in het zicht van de Snikke door het Stadskanaal.

Volgend jaar 30e editie

Volgend jaar wordt de dertigste editie van de Snikkeweek. ‘We hebben al een heel basis aan plannen klaar staan, maar omdat het een jubileum is, gaan we ook op een andere manier uitpakken. Daar moet ik nog een beetje stiekem over blijven, maar daar kom ik op terug. Op naar volgend jaar!’, besluit de voorzitter.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal