Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

‘Oldtimerrally’ met nieuwe bolides in Veendam

VEENDAM – Lamborghini, Ferrari en Porsche. Deze en tal van andere bolides zijn zaterdag 18 juni te bewonderen op het Museumplein van Veendam. Het centrum vormt deze dag het start- en eindpunt van de oldtimerrally Veendam-Leer, die dit jaar in een alternatieve vorm wordt gehouden.

Volgens Car Rally Noord is het dit jaar niet gelukt in de voorzomer op verantwoorde wijze de oldtimerrally te organiseren. In plaats daarvan is er voor gekozen een rit met moderne (sport)wagens te houden. zo zijn er een Lamborghini Gallardo, een Porsche 911, een Mercedes Benz GTR AMG en diverse Toyota’s, Audi’s en BMW’s te bewonderen.

Rond 10.30 uur verzamelen de 80 tot 100 auto’s zich op het Museumplein. De stoet vertrekt om 11.15 uur naar Leer en wordt rond 14.00 terug verwacht in Veendam, waarna de voertuigen tot 17.00 uur te bewonderen zijn. Er is een DJ aanwezig en er zijn hapjes en drankjes aanwezig. Er is een sneltekenaar die kinderen bij een sportieve wagen kan portretteren, volgens Car Rally Noord een mooie vaderdagtip. Verder is er een dweilorkest in het centrum.

Het is overigens de bedoeling volgend jaar weer een rally met oldtimers te organiseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.