Direct naar de inhoud.

N34 afgesloten tussen Exloo en N381

  • door:
  • op:
Plattegrond van het nieuwe knooppunt bij Klijndijk. Afbeelding: Provincie Drenthe F: Provincie Drenthe

EXLOO – De N34 wordt vrijdagavond tussen Exloo en de N34 afgesloten. Reden is dat de nieuwe op- en afritten bij Klijndijk klaar worden gemaakt voor gebruik. De afsluiting duurt tot komende maandag, 6.00 uur.

Aannemer Avitec, die de werkzaamheden uitvoert houdt daarbij een slag om de arm. Afhankelijk van de weersomstandigheden zou het werk aan de weg kunnen uitlopen. Voor het doorgaand verkeer wordt met borden een omleidingsroute aangegeven. Ook Qbuzz-lijn 300 volgt tijdens de afsluiting een omleidingsroute. 

Maaien

Tijdens de wegwerkzaamheden worden meteen de bermen langs de N34 gemaaid. De weg wordt daarbij in gedeelten afgesloten. Tussen de N381 en Borger (17 juni 18.00 uur tot en met 18 juni 12.00 uur), tussen Borger en Gieten (18 juni van 5.30 uur tot 12.00 uur), tussen Gieten en het verkeersplein Gieten (19 juni van 6.00 uur tot 12.00 uur) en tussen verkeersplein Gieten tot aan De Punt (18 juni 10.30 uur tot 24.00 uur). De omleidingsroutes staane met borden aangegeven. Het transferium bij Gieten en Borger blijft bereikbaar voor mensen die met het openbaar vervoer reizen.

Daarnaast vinden er de komende weekenden in juni maaiwerkzaamheden plaats op de N391, de N381 en de N34 (tussen de N381 en de provinciegrens bij Overijssel). Het maaiwerk wordt omgeven met een rijdende wegafzetting. De wegen blijven open voor het verkeer.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal