Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gratis ijs voor eerste gebruikers fietspad Drieborghweg tussen Pekela en Veendam

Waterijs, lekker bij dorstig weer. Foto: Shutterstock

NIEUWE PEKELA/VEENDAM – Gebruikers van het nieuwe fietspad langs de Drieborghweg tussen Pekela en Veendam krijgen donderdag gratis een ijsje uitgedeeld. Dat moet welkom zijn voor de fietsers, want er wordt deze dag een temperatuur van rond de 27 graden verwacht.

Het nieuwe fietspad wordt donderdag officieel opengesteld. Voor deze gelegenheid delen gedeputeerde Fleur Gräper-van Koolwijk en wethouder Bert Wierenga van Veendam vanaf 13.30 uur gratis ijsjes uit aan passerende fietsers.

De fietsverbinding tussen Veendam en Pekela maakt onderdeel uit van het provinciale fietsnetwerk. Doel van dat netwerk is om te zorgen voor goede fietsverbindingen tussen alle kernen in de provincie. De verbinding Veendam-Pekela is benoemd als hoofdfietsroute omdat het van bovengemiddeld belang is en er veel fietsverkeer op deze verbinding zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.