Direct naar de inhoud.

Opbrengst van Expositie Wind in Refaja naar Memorie Fonds

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 22 jun 2022
  • tags:
Fundament Windturbine

STADSKANAAL – In diverse gangen en wachtruimtes van de poliklinieken van het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal zijn dertig foto’s te zien rond het thema Wind. De foto’s zijn ingezonden voor de fotowedstrijd van het Windpark De Drentse Monden en Oostermoer.

De expositie, die vooral bedoeld is voor bezoekers van de poliklinieken, duurt tot 17 december. De ingelijste exemplaren (50×40 cm) zijn te koop. De opbrengst van de verkoopveiling gaat naar het Memorie Fonds van Treant/Refaja. Dat fonds laat waardevolle herinneringen van patiënten vastleggen op foto. Bieden kan via deze link.

Eén reactie op “Opbrengst van Expositie Wind in Refaja naar Memorie Fonds”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-