Direct naar de inhoud.

Primeur in galerie Kijk ‘s Kunst in Wildervank

  • door:
  • op:
De kunstwerken van Wilma van den Berg F: Eigen foto

WILDERVANK – Galerie Kijk ’s Kunst in Wildervank bestaat deze maand alweer drie jaar. Reden voor een primeur: voor het eerst komt er een solotentoonstelling. Die eer valt te beurt aan Vilma van den Berg, die al eerder aan een groepsexpositie in de galerie deelnam en toen veel bewondering oogstte.

Vilma laat bezoekers in de expositie “Wonderland” genieten van oude en veel nieuwe werken, speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt. Haar vrolijke, fantasierijke, aanstekelijke schilderijen nemen je mee in een sprookjeswereld die een lach op je gezicht tovert. Een op en top zomerse belevenis!

Daarnaast presenteert de galerie het zeer bijzonder vormgegeven keramiek van Inge Jonkers. De beelden en voorwerpen van deze kunstenares doen denken aan oude culturen en vreemde, onbekende werelden. De werken van beide kunstenaressen versterken elkaar op een heel speciale wijze.

“Wonderland” van 23 juli t/m 4 september in galerie Kijk ’s Kunst, Poststraat 77 in Wildervank. Open op zaterdag en zondag van half twee tot vijf uur.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal