Direct naar de inhoud.

Stadskanaal neemt schoonmaakvoorziening op de schop

  • door:
  • op:
Het budget voor de schoonmaakhulp wordt opnieuw verdeeld. Foto: Unsplash.com Free Pictures

STADSKANAAL – De algemene schoonmaakvoorziening van de gemeente Stadskanaal houdt in de huidige vorm op te bestaan. Reden is dat de voorziening, waarbij inwoners schoonmaak in huis kunnen aanvragen, te duur wordt.

Van de dienstverlening, die sinds 2016 bestaat, wordt erg veel gebruik gemaakt waardoor de kosten de pan uit rezen. Daarom heeft de gemeenteraad besloten de voorziening in de huidige vorm te beëindigen. De schoonmaakondersteuning stopt niet per direct voor mensen die hier al gebruik van maken.

Wel worden klanten die er gebruik van maken het komende najaar uitgenodigd voor een gesprek. Voor sommige mensen zal dat betekenen dat de schoonmaakondersteuning daardoor stopt. Voor anderen betekent het misschien juist dat er meer ondersteuning wordt aangeboden. Ook kunnen nieuwe klanten zich telefonisch of via de website van de gemeente blijven aanmelden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal