Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fotoverslag Vluchtelingen helpen vluchtelingen, asielzoekers helpen Oekraïners

STADSKANAAL/MUSSELKANAAL – Zo’n zestig kinderen, vijftig van het azc in Musselkanaal en tien kinderen van Oekraïense vluchtelingen hebben maandag een geweldige middag beleefd bij Cosis WDL Sevenhof in Stadskanaal.

Onder begeleiding van Welstad en andere organisaties hebben de kinderen zich kunnen uitleven bij een bootcamp, dansactiviteiten, schilderen, boogschieten, waterspelletjes en een stormbaan. Het initiatief van bewoners van het azc in Musselkanaal viel bijzonder goed bij de Oekraïense vluchtelingen. Verschillende medewerkers en vrijwilligers maakten de foto’s in de bijgevoegde fotoserie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.