Direct naar de inhoud.

Auto veroorzaakt eenzijdig ongeval bij busstation: bussen rijden om

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 08 aug 2022
  • tags:
De auto in de Navolaan F: 112 Groningen

STADSKANAAL – Op zondagavond rond de klok van 21.00 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Navolaan in Stadskanaal. Een automobilist is met zijn auto tegen een boom gereden. De twee inzittenden zijn gecontroleerd in de ambulance en gingen niet meer voor nader onderzoek naar het ziekenhuis. Het ongeluk vond plaats vlakbij het busstation. De bussen hebben zondagavond tijdelijk een andere route gereden.

3 reacties op “Auto veroorzaakt eenzijdig ongeval bij busstation: bussen rijden om”

  1. Heb het live zien gebeuren. Reed vol gas over de rotonde als een grote aso. (gierende remmen) Die moeten ze per direct het rijbewijs afpakken. Voor hetzelfde geld hadden ze het niet meer kunnen navertellen.

  2. er waren geen 2 inzittende , diegene die mee ging in de ambu was zijn vader. hij kwam later ter plaatse om zijn zoon te ondersteunen. geen dingen plaatsen als u informatie niet klopt , het zorgt voor veel vragen .
    mvg schoonzusje van de inzittende van de opel. nee

  3. Er liep ook een blonde vrouw(volgens mij sprintte die uit de auto, omdat de motorkap vlam vatte) . En iemand die zo asociaal rijdt moet ze het rijbewijs afpakken en er ook voor zorgen dat hij nooit meer rijdt. De bestuurder moet zich de ogen uit de kop schamen. Als daar iemand had gelopen of gefietst dan was het fataal geweest. (Ik heb alles zien gebeuren, gewoon vol gas over de rotonde en vervolgens niet meer op de weg kunnen blijven) Dit soort mensen (lees:tuig) hoeft door niemand beschermd te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-