Direct naar de inhoud.

Radio Continu vanaf vandaag alleen nog maar te beluisteren via DAB+

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 01 sep 2022
  • tags:
F: Freepik

TWEEDE EXLOERMOND – Radio Continu heeft afstand gedaan van haar FM-frequentie. Deze frequenties hebben zij overgegeven naar TukkerFM. Eerder deed de radiozender dat al met al haar frequenties buiten de noordelijke provincies. Het radiostation, die haar studio in Tweede Exloërmond heeft staan, is nu alleen nog maar te beluisteren via DAB+ of via een stream.

‘Radio Continu wil zich nog verder toeleggen op het fenomeen “Digitale Radio en Digitaal bereik” mede om aansluiting te houden en te krijgen met de nabije toekomst op het gebied van radio en de verdere digitalisering in deze’, aldus de zender.

Het weggeven van de frequenties op de FM komt vanwege de hoge prijzen van het signaal. Ook de stijgende energieprijzen zijn een reden om de FM kavel weg te doen.

2 reacties op “Radio Continu vanaf vandaag alleen nog maar te beluisteren via DAB+”

  1. Werd ook al beetje zat van Continu, omdat het een nederlands talige uitzending zou zijn, dit is met handen en voeten getreden. wat ik nu hoor bevalt mij beter, hoop dat het bereik ook beter is dan Continu.

  2. Ik luister aantal jaren niet meer naar radio continu de muziek is niks meer aan radio continu is niet meer van vroeger ze haten die muziek programma niet moeten veranderd dit kost het luisteraars ik ben blij met tukker fm en hitzzz das radio en team fm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-