Direct naar de inhoud.

Radio Continu vanaf vandaag alleen nog maar te beluisteren via DAB+

  • door:
  • op:
F: Freepik

TWEEDE EXLOERMOND – Radio Continu heeft afstand gedaan van haar FM-frequentie. Deze frequenties hebben zij overgegeven naar TukkerFM. Eerder deed de radiozender dat al met al haar frequenties buiten de noordelijke provincies. Het radiostation, die haar studio in Tweede Exloërmond heeft staan, is nu alleen nog maar te beluisteren via DAB+ of via een stream.

‘Radio Continu wil zich nog verder toeleggen op het fenomeen “Digitale Radio en Digitaal bereik” mede om aansluiting te houden en te krijgen met de nabije toekomst op het gebied van radio en de verdere digitalisering in deze’, aldus de zender.

Het weggeven van de frequenties op de FM komt vanwege de hoge prijzen van het signaal. Ook de stijgende energieprijzen zijn een reden om de FM kavel weg te doen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal