Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Secret Forest Festival keert terug in 2023

Het Secret Forest Festival bij een eerdere editie F: Freshphoto

STADSKANAAL – Na het grote succes van het afgelopen jaar heeft Jeroen van Broekhoven samen met zijn team besloten om een nieuwe editie van het Secret Forest Festival te organiseren in de magische bossen in Stadskanaal. De zesde editie zal nog groter worden dan de houten jubileum editie. Het festival zal plaatsvinden op 8 juli 2023.

Op Facebook schrijft de organisatie dat ze nog steeds nagenieten van de editie in 2022. Ook hebben zij veel zin in aankomend jaar, want ‘dan zijn wij terug en zullen wij weer een aantal geheimen van het bos ontrafelen.’

Afgelopen jaar kwamen er zevenduizend bezoekers naar het magische festival in de bossen van Stadskanaal. Er waren verschillende podia met muziekstijlen te vinden, bijvoorbeeld House, Techno en Eclectic, Hardstyle, Feest- en skihutmuziek en Urban & Freestyle.

De eerste kaarten kunnen op dinsdag 6 september om 20.00 uur gekocht worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.