Direct naar de inhoud.

Veendam doet mee aan Week tegen Eenzaamheid: Kom erbij!

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 15 sep 2022
  • tags:
Wethouder Ans Grimbergen van de gemeente Veendam F: Gemeente Veendam/Rutger Breider Bewerking RTV1

VEENDAM – Van 29 september tot en met 6 oktober 2022 kan iedereen deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid. DeBasis Veendam en de gemeente Veendam organiseren tijdens deze week met verschillende partners allerlei activiteiten om elkaar te ontmoeten.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich wel eens eenzaam. Eenzaamheid is voor iedereen anders en uit zich op veel manieren. Je mist een hechte, emotionele band met anderen of je hebt minder contact met andere mensen dan je zou willen. Daarom nodigen we u graag uit om mee te doen met de Week tegen Eenzaamheid.  

Wethouder Ans Grimbergen van de gemeente Veendam: “Eenzaamheid kan iedereen overkomen. Van jong tot oud. Eenzaamheid oplossen, dat kan niemand alleen. Iemands eenzaamheid doorbreken, dat kunnen we allemaal. Eenzaamheid aanpakken doen we samen. Trek de stoute schoenen aan en Kom erbij!”

Activiteiten

Op donderdag 29 september 2022 begint de Week tegen Eenzaamheid. Iedere dag zijn er diverse activiteiten waar je elkaar kunt ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee zoals de koffieochtend op maandag 3 oktober in buurthuis Het Scheepskwartier. 

Ook zijn er sportieve activiteiten zoals wandelpraat op maandag 3 oktober, gymnastiek op dinsdag 4 en donderdag 6 oktober. Maar ook een inloop met allerlei activiteiten zoals zingen, darten, koersbal staat op het programma. Er is voor ieder wat wils!

Alles op een rij

Het complete overzicht van de activiteiten staat op de website www.debasisveendam.nl. Meer informatie over de Week tegen Eenzaamheid: www.eentegeneenzaamheid.nl.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-