Direct naar de inhoud.

Musselkanaal on Wheels groot succes (inclusief foto’s)

  • door:
  • op:

Musselkanaal – Zondagmiddag was in het centrum van Musselkanaal het jaarlijkse auto-evenement Musselkanaal on Wheels weer georganiseerd. Er waren onder meer brommers, oude auto’s, motoren en oude trekkers te bewonderen.

Het evenement werd georganiseerd voor de winkelweek in Musselkanaal. Deze is afgelopen donderdag gestart met de kermis en duurt nog tot en met zaterdagavond.

Vrijdagmiddag kwam noordelijke bekendheid Tiktok Tammo langs om met de kinderen en volwassenen op de foto te gaan. Ook waren er demonstraties op het Stadskanaal te zien van flyboards. Daar was Bo Krook ook bij aanwezig. Hij is Nederlands kampioen flyboarden en is vaak te zien in de media.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal