Direct naar de inhoud.

N374 bij Nieuw-Buinen en Buinerveen voor drie weken afgesloten

  • door:
  • op:
Foto ter illustratie F: Pixabay

NIEUW-BUINEN/BUINERVEEN – Van maandag 17 oktober tot vrijdag 11 november zal de N374 tussen Borger en Stadskanaal afgesloten zijn voor verkeer, vanwege werkzaamheden aan deze weg. Het meeste verkeer zal omgeleid worden via de N34 en de N378 (Stadskanaal-Gasselte). Volgens de provincie komt er een by-pass route bij de rotonde in Nieuw-Buinen, waarmee Stadskanaal bereikt kan worden via de Buinerbrug. Deze route is bedoeld voor lokaal verkeer.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het asfalt op de N374 bij Nieuw-Buinen, het veiliger maken van de rotonde en tot slot onderhoud aan het viaduct aan de Drentse Mondenweg en de onderdoorgang Buinerveen.

Openbaar vervoer

In verband met de werkzaamheden aan de rotonde van de N374 rijdt buslijn 24 een korte omleidingsroute. De bus bedient wel alle haltes en de reistijd blijft gelijk.

De omleidingsroute in kaart gebracht F: Provincie Drenthe-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal