Direct naar de inhoud.

Gratis ritjes met de STAR voor kinderen tijdens herfstvakantie

  • door:
  • op:
Vanaf zondag mogelijk kinderrijke rijtuigen op het spoor van de STAR. Foto: Museumspoorlijn STAR/Lars Blaauw

STADSKANAAL/VEENDAM – Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen de komende herfstvakantie gratis meerijden tijdens de rijdagen van Museumspoorlijn STAR. Aanleiding is de jaarlijks terugkerende Oktober Kindermaand.

De herfstvakantieritten zijn gepland op zondag 16, dinsdag 18, woensdag 19 en zondag 23 oktober. Komende zondag rijdt de trein drie keer tussen Stadskanaal en Veendam, de overige dagen twee keer. De eerste rijdag worden kinderen uitgenodigd hun terrybeer mee te nemen, waardoor een speelse sfeer in de rijtuigen kan ontstaan.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.stadskanaalrail.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal