Direct naar de inhoud.

Afscheid en jubilea gaan bij postavond Brandweer Stadskanaal hand in hand

  • door:
  • op:
Veel jubilarissen op de postavond van de brandweer | © Brandweer Stadskanaal

STADSKANAAL – Zaterdagavond was het bij de brandweer Stadskanaal dubbel feest. Het was namelijk tijd voor hun jaarlijkse ‘postavond’. Maar omdat het in 2021 niet door kon gaan werd deze dit jaar ingehaald. 

Een belangrijk onderdeel van de jaarlijkse avond is het uitreiken van diploma’s en certificaten en het afscheid nemen van de vrijwillige brandweerlieden die dat jaar stoppen. Deze laatste groep werd rond 19:00 uur per tankauto naar partycentrum Gossen gebracht alwaar ze met een heuse erehaag werden ontvangen. 

Binnen werden de diploma’s en certificaten aan iedereen uitgereikt. Normaal ligt dit gedeelte in handen van de burgemeester, hij was er helaas niet bij door ziekte. Daarom lag deze eer bij Marjolein Vogel (Teamleider Brandweerzorg Zuid-Oost Groningen) en Menno Alberts (Postchef Brandweer Stadskanaal). 

In totaal namen in 2022 vier brandweerlieden afscheid en werden over zowel 2022 als 2021 zes jubilarissen in het zonnetje gezet. -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal