Direct naar de inhoud.

Veendammer sportcafé zendt WK Voetbal bewust uit

  • door:
  • op:
Rob van Loenen in zijn sportcafé F: RTV Noord

VEENDAM – Landelijk is de discussie al lang bezig. Moeten we lang stil staan bij het wereldkampioenschap voetbal dit jaar in Qatar? De meningen lopen ook bij horecabedrijven uiteen. Sportcafé Sportplein in Veendam zendt de wedstrijden van het Nederlands Elftal op schermen uit.

Eigenaar Rob van Loenen is druk aan het stapelen met bierkratten ter versiering. Bij zijn café zijn de voetballiefhebbers welkom om wedstrijden te volgen. Van Loenen staat niet zo stil bij de situatie in Qatar. ‘Ik denk ook niet dat wij daar als café iets mee moeten doen, dat hadden de Europese bonden een aantal jaren geleden al moeten doen’, aldus de eigenaar bij RTV Noord.

Finale op groot scherm in Sorghvliethal?

In plaats daarvan is hij druk bezig met de voorbereidingen en kijkt hij uit naar het WK. Een beetje ambitieus, dat wel. ‘Hiernaast hebben we de Sorghvliethal, drieduizend vierkante meter. Het zou mooi zijn als we daar op 18 december de finale kunnen kijken van Oranje op een groot scherm met een grote mensenmassa.’-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal