Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grote namen voor nieuwe editie Vrienden van Sportplein Veendam

De heren Van Loenen hebben zin in de nieuwe editie F: Peter Panneman

VEENDAM – Veendam kan zich weer gaan opmaken voor een muziekfestival. De bierdampen van het Oktoberfest zijn nog maar net opgetrokken uit de Sorghvliethal of het volgende grote festival staat alweer op de agenda! Op 18 maart 2023 is het tijd voor een volgende editie van ‘De Vrienden van Sportplein’. Inmiddels heeft de organisatie de line-up rond, en vanaf woensdag 16 november kan men een kaart weten te bemachtigen!

Grote namen

Het muziekfestival ‘De Vrienden van Sportplein’ is jaarlijks een garantie voor feest! Met een grote diversiteit aan live acts weet de organisatie een brede doelgroep aan te boren. Men denkt dat het met het vastleggen van de line-up voor maart 2023 wederom een fantastische avond zal worden. “Met namen als Emma Heesters, de band This is Beethoven, Tino Martin, FeestNation en Peter Mans moet dat haast wel goedkomen”, aldus organisatoren ‘van Loenen’.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat op woensdag 16 november om 09:00 uur van start. De eerste 500 zogeheten ‘Early Bird Tickets’ met €12,50 korting zijn uitsluitend online te bestellen. Via www.eventree.nl kunt u vanaf dat moment online een kaart bemachtigen. Wees wel op tijd, want de ervaring leert dat deze eerste ronde kaarten vrij hard gaat!

Na de online ‘Early Bird’ periode zijn entreekaarten ook op de gebruikelijke verkooppunten te verkrijgen: Primera Hiemstra, Koffieplein Veendam/Hoogezand en Sportcafé Sportplein. 

Vorige editie

De voorgaande editie in maart 2022 was volledig uitverkocht. In de ruim 3000m2 grote evenementenhal is aankomende editie ruimte voor iets meer bezoekers. “We kunnen het podium nog iets naar achter brengen, waardoor we iets meer bezoekers kunnen ontvangen” laat de organisatie weten. Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 18 jaar of ouder.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.