Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas kwam weer in Nederland: Bekijk hier hoe dat ging in Veendam en Stadskanaal

Sinterklaas tijdens de intocht van Veendam (L) en Stadskanaal (R) F: Peter Panneman, Andre Dummer Bewerking: RTV1

VEENDAM/STADSKANAAL – Zaterdagmiddag zette Sinterklaas samen met zijn pieten weer voet aan wal in Nederland. Vele kinderen stonden in Veendam en Stadskanaal te wachten op hun komst. Beide burgemeesters mochten de goedheiligman verwelkomen in hun gemeente. Bekijk hier de foto’s.

Veendam

Sinterklaas kwam rond 13.00 uur in Veendam op zijn pakjesboot aan in de haven van Veendam. Na de aankomst ging hij op zijn paard een rondje door het centrum maken. Na de rondrit ging Sinterklaas naar het Raashuisplein om daar alle kinderen persoonlijk te kunnen begroeten.

Foto’s door Peter Panneman

Stadskanaal

In Stadskanaal kwam de trein van Sinterklaas rond 13.00 uur aan bij museumspoorlijn STAR. Daarna ging hij op de boot samen met zijn pieten richting het centrum van Stadskanaal. Rond 13.30 was hij daar te zien. Rond 14.00 uur zette hij voet aan wal en verwelkomde burgemeester Klaas Sloots de goedheiligman. Daarna ging Sinterklaas het centrum in voor foto’s.

Foto’s door Andre Dummer en Hemmo Kuiper

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.