Direct naar de inhoud.

 Onstwedder Gaarv’n bakt kerstbroden 

  • door:
  • op:
onstwedder gaarvn
Onstwedder Gaarv’n bij een eerdere broodactie F: Ariënne Dozeman / RTV1

ONSTWEDDE – Ter gelegenheid van Kerst bakt Onstwedder Gaarv’n op authentieke wijze heerlijke kerstbroden met en zonder rozijnen in de houtgestookte veldoven. Deze worden op bestelling verkocht. Iedereen kan deze tot en met 5 december bestellen. Afhalen van de bestelde broden kan op donderdag 22 december.   

Bestellen van witte en bruine bollen met en zonder rozijnen kan online of telefonisch tot en met 5 december. Online kan dit via het bestelformulier op www.onstweddergaarvn.nl/bestelformulier. Lukt dat niet, dan is telefonisch doorgeven van de bestelling ook mogelijk bij Martje Everts via T 06-12472569 of bij Mik Wubs via T (0599) 331590. 

Afhalen van broden

Afhalen van de bestellingen kan alleen op donderdag 22 december bij de Ambachtshoeve aan de Wessinghuizerweg 4c in Onstwedde, tegen contante betaling. Dit gebeurt verspreid over de dag. Hiervoor hanteert Onstwedder Gaarv’n vier tijdgroepen, afhankelijk van de beginletter van de achternaam van de besteller: groep 1: A-F, 8.30-11.00 uur; groep 2: G-L, 11.00-13.30 uur;  groep 3: M-R, 13.30-16.00 uur; groep 4: S-Z, 16.00-18.30 uur.  Het is helaas niet mogelijk om van groep te veranderen.


Kijk voor meer informatie op de website van Onstwedder Gaarv’n, www.onstweddergaarvn.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal