Direct naar de inhoud.

Heb jij nog DE punten in de la? Geef ze aan voedselbank Veendam

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 22 nov 2022
  • tags:
Klaas Steenhuis (F: Peter Panneman)

VEENDAM – De gehele maand december kun je jouw Douwe Egberts-waardepunten doneren aan de voedselbank Veendam. In samenwerking met Lions Nederland organiseert Douwe Egberts een waardepuntenactie. De voedselbank Veendam heeft drie verzameldozen neer mogen zetten bij supermarkten Poiesz en Jumbo in Veendam en bij de Plus in Wildervank.

Vorig jaar werd deze actie ook gehouden. Er werden zoveel punten ingeleverd dat er 188.000 pakken koffie uitgedeeld konden worden aan cliƫnten van de Voedselbanken in Nederland. Douwe Egberts verhoogt iedere schenking met twintig procent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-